Selecteer een pagina

Over ons

Nachtportiers voor de hotellerie

About US

Since 2020

We Leveren nachtportiers aan de hotellerie

Wij van DeNachtportier.nl, zijn gespecialiseerd in het leveren van personeel in de nachtelijke uren. En niet zo maar personeel, maar personeel die net even dat beetje meer kunnen betekenen. Immers, als hotel wil je het beste voor je gasten, dus ook in de uren dat er verder niemand aanwezig is, moet er iemand staan met verstand van zaken. En laten wij die nou net in het bestand hebben! 

In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat het altijd onfortuinlijk is als er gaten in het rooster van vaste teams vallen, maar de nacht brengt toch altijd net even dat extra stukje uitdaging met zich mee. Nachtportiers zijn mensen met verantwoordelijkheidsgevoel, inzicht in het gastronomie én beschikken over tools om zelfstandig te kunnen handelen in geval van nood. En vul dat maar eens op als er iemand ziek wordt of uitvalt.

Bij DeNachtportier.nl denken we mee. Of dat nou op basis van ad hoc inval bij ziekte is of op tijdelijke basis ten tijde van vakantie óf dat u er als ondernemer voor kiest om uw volledige nachtreceptie uit te besteden; Als professional in de nacht kunnen we in elk geval vertellen wat ons de beste oplossing lijkt en daarbij samen met u een route uitstippelen naar een langdurige samenwerking!

Wat we doen

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur, 7 dagen per week te bereiken. Bel of mail ons voor het invullen van uw diensten of het meedenken over uw problemen in de nacht. 

Hoge standaarden

Bij ons krijgt u waar voor uw geld!
Onze mensen zijn opgeleid als BHV-er en hebben inzicht daar waar het gastvrijheid betreft.

Vrij advies

Vragen staat vrij bij DeNachtportier.nl! Even sparren over de mogelijkheden?  
Bel of mail ons voor vrijblijvend advies.

Snel leveren van kwalitatief goed personeel.

Adres

De Nachtportier.nl
Magnolia 30,
5432KK Cuijk
Kvk: 73954799 

Bel ons

(085) 1306770